Carbon Peeling Laser

A Q kapcsolt YAG lézeres bőr rejuvenációs kezeléseknél finom szemcséjű szénport helyezünk az arcra. Ezután a lézer fénye áthatol a speciális kezelőfejen. A folyamat hatására a bőr rejuvenációs folyamatokon megy keresztül, miközben a szénpor behatol a pórusokba, a lézer melegítő energiának segítségével. A kezelés segítségével csökkenthetjük a bőr faggyútermelését, a tág pórusok összeszűkülnek, a kollagén termelődés javul. Ennek hatására a pórusok összeszűkülnek, a bőr pedig kevésbé lesz fényes. A kezelés fájdalommentes, nem igényel altatást és a negyedik kezelés után már szemmel látható eredmények várhatóak.

Milyen problémák megoldására jó a kezelés?

Pórusok méretének a csökkenésére, Ránctalanítás, Bőrtónus javítás, Bőregységesítés, A bőr rugalmasságának javítása, Akne kezelés, Mérsékli a faggyútermelést, Stimulálja a kollagén termelődést

Hatásai

  • Faggyútermelés csökkentése, a tág pórusok összehúzódása és  a kollagén termelődése javul, bőr tónusosabbá, feszesebbé válik.
  • A termikus hatás miatt javul a keringés.
  • A hő pedig megöli az aknét okozó baktériumokat, így a gyulladt, pattanásos bőr állapota javul.
  • A bőr kevésbé lesz zsíros.
  • A szénszemcsék eltávolítják az elhalt hámsejteket is.

A kezelés fájdalommentes és a 2 . kezelés után már szemmel látható eredmények várhatóak.

Hosszútávon stimulálja a pórusok falát, amely összezsugorodik.

A rendszeres kúraszerű kezelések csökkentik az aknés hegek kialakulást, egyenletes pigmentációt eredményeznek a gyulladt foltos aknés elváltozások helyén.


 A Carbon peeling rendszeres használata normál bőrű vendégek esetén kollagén -stimuláló, regeneráló, bőr rugalmasságot biztosító. Csökkenti a hegesedéssel járó aknék kialakulását, pigmentációt kialakítva az egészséges szaruképzést.

A kezelésről és utókezelésről:

A kezelés előtt bőrtípusnak megfelelő arctejjel és tonikkal történő lemosása után a már említett carbon-krémet felkenjük a kezelendő területre és megkezdjük a kezelést.
A kezelés időtartalma nagyjából 60 perc.
A kezelés után nyugtató pakolást helyezünk fel, majd fényvédő krémet rakunk a kezelt területre befejezésként.

Kúrában a kezeléseket heti 1 alkalom kell végezni, hogy a bőrünk látványosan javuljon.
A kezelést úgynevezett fenntartó kezelésekkel (2-3 havonta) kell megerősíteni.
A 3-4 kezelés után megakadályozza új aknék, komedók képződését és a meglévő gyulladásokat is normalizálja.