Image Skincare orvosi peeling-Age Later!

Éljen tovább, öregedjen később!
 A Image Skincare termékcsalád tagjait a speciális savas peelinggel kombinált kezelési protokollok és egyedi hatóanyagok teszik különlegessé. 
A 2003-as megalapítása óta a márka hihetetlen gyors karriert futott be mind az Egyesült Államokban, mind pedig Európában.
 A mesterséges tartósítószertől mentes (parabénmentes) termékcsalád megoldást kínál öregedő, érzékeny és rozáceás, pigmentfoltos, aknés, száraz,öregedő  bőrre.
 A kollekciók között fényvédő és testkezelő kollekciókat is találunk. A termékek magas hatóanyag tartalommal rendelkeznek, melyek sejt szinten fejtik ki a hatásukat,Lassú felszívódásúak,ott hatnak,ahol kell ezzel komoly bőrproblémákat tudunk megoldani és helyrehozni.
Orvosi hatóanyagtartalmúak,ezáltal szükséges a konzultáció és az oktatást elvégző szakember,valamint az otthoni protokolok betartása a teljes siker érdekében. 
 
 
Az Image Skincare valamennyi termékcsaládja parabénmentes,nem tesztelik állatokon,nem tartalmaznak mesterségestartósítószert,petrolkémiai anyagokat,az illatok 100%-a illóolaj komplex és csomagolásaikkal védik a környezetet
Fontos a napi otthoni protokol betartása:
Reggel: 1.-Tisztítás 2-Öregedésgátlás 3-Védelem
Este: 1-Tisztítás 2-Öregedésgátlás 3-Regenerálás
A kezelések azonnal hatnak,már egy kezelés után is látványos eredményeket mutatnak.
 

Savas kezelések:

 
  • O2 Lift Luxus SPA kezelés-hámlaszt,oxigenizál,a bőrt azonnal ragyogóvá teszi

Oxigén,növényi eredetű őssejt technológia,peptidek,koncentrált enzimes növényi hatóanyagok segítségével az O2 prémim spa élményt nyújt,azonnali eredménnyel

  • Enzimes Peelingek-a hámlasztást enzimekkel végzik,azonnali eredmény a bőrön már egy kezelés után is
  1.  PEEL SIGNATURE FACELIFT-legismertebb,eredményorientált kezelés C-vitamint.hidroxisavakat és enzimeket alkalmaz a sejtmegújulás  gyorsítására                                                             
  2. I PEEL ORMEDIC LIFT-Tök, ananász, papaya és mangó gyümölcs enzimek és peptied egy bio aloe vera alapban.

 Ez a nem-kémiai peeling kiegyensúlyozza, regenerálja és helyreállítja a bőrt, míg a fekete nadálytő őssejtek feltöltik a bőr őssejtjeit, segítve a bőr fiatalságának megtartását

  • Kémiai Peelingek:Az I PEELkollekciók azonnal fiatalítják a bőrt,gondoskodnak ragyogásáról,kisimítják a ráncokat,méregtelenítenek
 

1- PEEL LIGHTENING LIFT

-pigmentált,fénykárosodott,napfoltos,sötét foltos,melazmás,terhességi májfoltos,egyenetlen tónusú bőrre

-megfelelő előkészítés szükséges az alkalmazásához otthoni protokollal egyben

 
                                                    

2-I PEEL LIGHTENING LIFT FORTE

 Extra erősségű Clinical Couture Designer Peeling,ugyanazokat a növényi összetevőket,őssejteket,fehérítőket és tirozináz gátlókat tartalmazza mint a sima lightening,csak magasabb tejsav tartalommal dolgozik

 

3-I PEEL | WRINKLE LIFT

Ez az ultra felületmegújító glikolsavas - retinolos kezelés láthatóan csökkenti a finom vonalak és ráncok megjelenését, a bőr feszesíti és revitalizálja. A Buddleja őssejtek csökkentik a gyulladást, kezelik a fény okozta öregedést, a növényi kávé és borsmenta energetizálnak, az eukaliptusz és ylang- ylang tisztítja a bőrt. 

BŐRTÍPUS INDIKÁCIÓK: Idősödő, ráncos, durva, egyenetlen tónusú, fáradt, dohányos, zsíros, aknés bőrre

 

4-I PEEL | WRINKLE LIFT FORTE 

Az erősebb idősödés jeleire, többek között a mélyebb ráncokra és a rugalmasság vesztésre az IMAGE Skincare erősebb peelingeket is kínál. A wrinkle lift FORTE egy extra erősségű I PEEL opció. Ugyanazokat az innovatív hatóanyagokat tartalmazza, mint az eredeti wrinkle lift, de 45% glikolsavval erősebb hámlasztást biztosít, és az innovatív feszesítő és öregedésgátló elegy segít később öregedni, azaz “Age Later®”.

BŐRTÍPUS INDIKÁCIÓK: Erősebb idősödésre, kisebb és nagyobb ráncokra.

 

I PEEL | PERFECTION LIF Peel

BŐRTÍPUS INDIKÁCIÓK: Öregedés,Akne,Pigmentáció

 

I PEEL | PERFECTION LIFT FORTE

This concentrated blend of lactic acid, salicylic acid and resorcinol works synergistically to quickly and effectively reduce the appearance of advanced aging, pigmentation and acne. This extra strength treatment reveals a younger you in a single treatment. 

BŐRTÍPUS INDIKÁCIÓK: Advanced aging, pigmentation, acne

 

I PEEL | ACNE LIFT®

Erős alfa- és béta-hiddroxi savak elegye növényi orgona őssejtekkel, csökkenti a pattanásokat, pirosságot, eltünteti az akne után visszamaradt sötét foltokat. Méregtelenítő ylan ylang és eukaliptusz tisztítja a zsíros bőrt és hatékonyan kezeli és gyógyítja az aknés elváltozást. 

BŐRTÍPUS INDIKÁCIÓK: I.-II. fokozatú aknéra, zsíros, aknéra hajlamos bőrre.

 

I PEEL | BETA LIFT™

Erős, nem kevert béta-hidroxisav kezelés, mely gyorsan és hatékonyan célozza és kezeli a III-IV-es fokozatú aknét.

BŐRTÍPUS INDIKÁCIÓK: III-IV. aknéra, zsíros bőrre, aknéra hajlamos, idősödő bőrre.