Ne dőlj be a reklámoknak

 

Mindenképpen fontosnak tartottam ezt az aloldalt létrehozni,mivel az emberek többsége sajnos legtöbb esetben a reklám-marketing alapján dönt arról,hogy hogyan ápolja bőrét otthon.

Az igazán "ütős" hatóanyagok,olyan mennyiségben hogy tényleg hassanak is,csak a professzionális termékekben vannak,melyeket csak és kizárólag kozmetikus szakember vásárolhat meg.

Ennek oka,hogy a készítményekben lévő hatóanyagok,ahogy használni,úgy ártani is tudnak,ha nem megfelelően,vagy megfelelő mennyiségben használjuk őket.Ezért az olyan termékekben,melyekhez bárki hozzájuthat,nem lehet benne olyan mennyiségben,hogy allergiát,vagy egyéb bőrproblémát váltson ki.Bizonyos mennyiség alatt viszont egyáltalán nem hatnak.

Magyarországon a legtöbb pénzbűntetést a kozmetikai vállalatok kapták a megtévesztő reklámok miatt (GVH jelentéséből ez derült ki)

A professzionális  szépségápolási termékekben garantáltan van hatóanyag (szigorúen ellenőrzöttek),valamint számos olyan káros anyag nem található meg benneük,mint pl:kőolajszármazékok,túl sok parabén,tartósítószer....

Ugyanakkor az árakban nem lépik túl a korábban említett jelentős marketinggel bíró kozmetikumokat,hiszen itt nincs díszes csomagolás és reklámot sem kell fizetni.Hatásuk viszont bizonyított,hiszen a kezelésekbe is bele vannak építve,így azonnal érezzük a bőrünkön a változást.

Ajánlom mindenkinek a változtatást,hiszen a kozmetikus mindig a vendége bőrtípusára,problémájára adja a krémet,így azzal is tisztába lehetünk,hogy milyen bőrtípusba tartozunk.Míg adott máshol vásárolt termék lehet hogy nem is megfelelő arra a bőrre.