Miért fontos,hogy bőrödnek megfelelő kozmetikumokat használj?

2012.01.15 19:34

 

Az optimális eredmény eléréséhez elengedhetetlen a bőrtípusnak megfelelő ápoló termékek használata.

A bőr a legnagyobb emberi organizmus. Az egyetlen szervünk, mely érintkezik a külvilággal, továbbá testi-lelki érzéseinket, érzékeléseinket is tükrözi.

A legjobb termék is csak akkor fejti ki hatását, ha a bőrtípusnak megfelelően kerül kiválasztásra és nem a csomagolás, az illat vagy a reklámok alapján használja fel a vendég a bőrére.

Ezért a kozmetikus minden kezelést mélyreható bőrállapot elemzéssel kezd, hogy megállapítsa vendége bőrtípusát és ennek megfelelően ajánlja a kezelés után az otthoni ápolásra szánt termékeket is.

Kozmetikámban most lehetőség van magas hatóanyag tartalmú,professzionális,bőrtípusnak megfelelő arckrémek,lemosók,arctejek,tonikok,tisztító szappanok megvásárlására.

A különböző drogériákban vásárolt kencék ára akár több ezer forint is lehet, hatóanyag tartalmuk azonban nem mindig tükrözi ezt az árat.

Ezért hosszabb ideig kell várnod,hogy az adott termék hatása érezhető legyen bőrödön,így akár többet is kell vásárolnod belőle.

A kozmetikai professzionális termékeinkkel azonban ugyanazon árkategórián belül,a magas hatóanyag tartalomnak köszönhetően ez az idő lecsökken,és kevesebb is fog fogyni. Ezen kívül nincs szükség arra,hogy feleslegesen megvásárolj olyan kiszerelést,amiből csak egy kisebb mennyiséget használnál fel valamilyen aktuális problémádra,így tárold a felesleges krémeket,amik egy idő után megromlanak.

Nálam kis kiszerelésben is vásárolhatsz,attól függően,hogy bőröd éppen milyen állapotú.