Kaviáros Luxus arckezelés

 

 

Minden bőrtípusra, még a legérzékenyebbre is. Ez a  mindenki számára elérhető exkluzív kezelés segítséget nyújt a dehidratált, fáradt, értágulásra hajlamos, igénybe vett , fakó bőr hatékony kezelésében.

Az élettani anyagokban gazdag, frissítő aktiváló hatást nyújtó kaviár kivonat bőrdoppingként hat a megfáradt bőrsejtekre, stimulálja az elernyedt bőr rugalmasságát, serkenti a sejtek anyagcseréjét, a bőr újrastrukturálódását.

A kozmetika-i kezelés komfort érzetet és teljes relaxálást biztosít.

Dohányosok részére különösen ajánlott: Lazítja az arcizmokat, nyugtatja a bőrt, csökkenti az irritációkat, regenerálja a bőrt, stimulálja a bőrt megújító folyamatokat, ránctalanít, feltölti a bőrt energiával, fiatalít, friss kinézetet biztosít, hűsítő, tápláló, hidratáló, javítja az arckontúrt, lifting hatású.

 

Kúraszerűen 5-6 kezelés ajánlott vagy havonta 1 kezelés : száraz, zsír és vízhiányos, ráncosodó, laza bőrökre.

 

A kaviár igazi csemege!

 

Egy olyan ritka és értékes hatóanyag, mely biztosítja a bőr fiatalságát, regeneráló - ránctalanító, gyulladáscsökkentő hatásánál fogva. Az élő szervezet számára nélkülözhetetlen aminosavakból és peptidekből épül fel. A kezelés a kaviárnak azt az előnyét használjak, hogy molekuláris felépítése megegyezik bőrünk sejtjeivel. Pozitívan befolyásolja a kollagén és elasztin termelődését a bőrben. Gyulladáscsökkentő hatása miatt az érzékeny bőrök is jól tolerálják.

 

Kaviáros kezelés során a bőr tápláltabbá, tónusosabbá és fényesebbé válik.

Kezelési idő:60perc

 

 Már az első kezelés után garantált hatás....