Növényi őssejtes kezelés                          

 

Az őssejtek a bőr fiatalságának megőrzésében kulcsfontosságú szerepet játszanak. Sajnos az életkor előrehaladtával az őssejt-termelődés lelassul, 60-70 éves korunkra a fiatalkorinak ötödére csökken. Ezért is fontos megtalálni azt a természetes anyagot, amelynek rendszeres bevitele ösztönzi az őssejt termelődését, ezáltal lassítja az öregedést és erősíti a szervezet védekezőképességét.

 

A növényi őssejtes kezelés egy forradalmi áttörés a kozmetikai iparban a bőrmegújítás területén.

Bőrünk - az idő előrehaladtával - ellustult őssejtjeit egy speciális növényi energiabombával támogatjuk meg a hámréteg alsó rétegében, ahol ezek az őssejtek energiával töltődnek fel.

Ez a folyamat sejtképződést, sejtmegújulást eredményez. Ennek következtében a hámréteg alsó rétegeiben és az irharétegben a rostok sokkal jobban telítődnek, több sejt képződik és a ráncok kisimulnak.

A növényi őssejtek életerővel töltik fel bőrünket, támogatják az új, egészséges sejteket, megvédik a környezet káros hatásaitól. Meghosszabbítják a fiatal hám- és kötőszöveti sejtek élethosszát, leállítják és visszafordítják a bőröregedés folyamatát