7515 luxus bőrfiatalító kezelês


A 75.15 termékcsalád a Vagheggi fennállásának 40. év fordulójára született meg (1975-2015). Igazi luxus bőrfiatalító fitokozmetikai termékcsalád.

Az öregedés genetikai mechanizmusának biológiai kutatása alapján és a Klotho fiatalság protein felfedezésének köszönhetően jött létre az új innovatív termékcsalád a bőrfiatalításért és a bőr fiatalságának tartós megőrzésért. A bőr újra tömör és kompakt lesz, átformálja az arckontúrokat, lifting-hatást gyakorol. A 75-15 termékcsalád azonnali látványos eredményeket nyújt. A kezelés hatására a bőr fiatalabb, frissebb és ragyogóbb lesz,megfiatalítja és átformálja az arckontúrt, megújult, tömörebb bőrképet hoz létre a legújabb generációs kozmetikai hatóanyag kombinációnak köszönhetően.


Miért válaszd a 75.15 kezelést?
Bőrtömörítő hatás
Ránctalanító hatás
Lifting hatás
Újra aktivizálja a bőr mükődését
Hozzájárul a fiatalság proteinjének aktiválásához
Újra indítja a kollagén szintézist,
Növeli a bőr homogenítását
Javítja a bőr kontúrjait
Regenerálja és javítja a bőr textúráját.


Kontraindikäció:
40 év vagy idősebb korosztáynak
érett bőrrüeknek
ráncos, megereszkedett bőrre
arc kontúr javításra

Klinikai Tesztek:
A bőr tömörsége 20 nap után nő : +20%
A ráncok mélysége csökken 20 nap után : +80%
Javul a bőr rugalmassága: +12%


Hatóanyagok:
Pistacia lentiscus kivonata: Pistacia lentiscus fája egy természetes, aromatikus gyantát termel, ami a fa törzsén folyik le és itt kristályosodik ki. A gyanta kristály cseppekből szuperkritikus szén-dioxid extrakció eljárással (környezetbarát eljárás) nyerik ki a 75.15 termékcsalád értékes hatóanyagát. Megnöveli a fibroblasztokban a Klotho protein szintézisét, javítja a DNS önjavító mechanizmusát és a méregtelenítést, javítja a bőr tömörségét és fiatalítja az arckontúrokat.

Barna alga: segít a szem alatti sötét karikákat elhalványítani és ránctalanító hatása is van.

Golgota virág: magas koncentrációban tartalmaz omega-6 zsírsavat, nagy stabilitást mutat az oxidáció ellen, extrém módon táplálja, puhítja a bőrt és matt hatást biztosít.

Búzavirág kivonat: a búzavirág nagyon gazdag flavonoidokban, antociánokban, pektinekben, amik egy vékony átlátszó filmréteget hoznak létre. Egy igazi védőpajzs, ami képes a bőrben tartani a vizet.

Ametiszt: az egyik legértékesebb kvarc, egyedi színe van, ami a benne lévő mangán mennyiségétől függ, ezért a lila különböző árnyalatait veheti fel. Nagymértékben hidratálja és feszesíti a bőrt.


www.vagheggi.hu oldalon a regisztráció utàn a vendégkódommal àllandó 10% kedvezményben részesülsz minden termék àràból!

Az email cîmet egyszer vissza kell igazolni!

Vendégkód: 73691425 


Ft