Delay Infinity Bőröregedését lassító kezelês 30+ 

Delay Infinity30+

Komplett öregedés késleltető kezelés, már az első jelek megjelenésétől alkalmazható. Célzott hatóanyagokat és vitaminokat tartalmaz, melyek a hidratáló és regeneráló összetevőkkel együttesen megtartják és javítják a bőr állapotát.

A harmincas éveikben járó nők bőrén megjelenhetnek az öregedés első jelei. A munkával járó fáradtságot és stresszt, valamint a külső környezet káros hatásait már nem tudja a bőr olyan gyorsan kiegyensúlyozni, mint fiatalabb korban. A 40-es évek felé, bármilyen legyen is a bőrtípus és bármilyen eredetűek legyenek is a ráncok, a bőrben található kollagén- és elasztin rostok minősége és mennyisége megváltozik a korábbi életkorokhoz képest. Ezért fontos a célzott kezelés, amelyek serkentik a kollagén- és elasztin rostok termelôdését, szabadgyök elleni hatóanyagokat tartalmaznak, stimulálják a mikró keringést és friss élettel telítik a bőrt. A bőr fiatalos ragyogását, egészséges színét visszaadni: bizonyos kor után a bőröregedés lassítása mellett ez az első számú és legfontosabb feladat


Miért Válaszd a Delay Infinity kezelést?

A Delay Infinity termékcsalád a bőröregedési folyamatokat lassítja hatékonyan, 30 felett már az első ráncok megjelenése után alkalmazható. A termékcsalád kombinálja a gazdag növényi hatóanyagokat a legújabb sejtkommunikációs összetevőkkel, hogy megelőzze és késleltesse a bőr öregedéseinek jeleit.


Klinikai tesztek:

Stimulálják a sejtkommunikációt az elasztin és kollagén sejtek között, (in vitro teszt): +1100%

Stimulálja a kötőszövet növekedésést (in vitro teszt) +400 %

Gyarapodnak, és tömörebbé válnak a bőrben lévő elasztin rostok: +12%

Kollagén termelődés növekedése: +115%

Elasztin szintézis növekedése: +25%

Hatóanyagok:

Crocus Chrysanthus (korai sáfrány): a krókusz kivonata a megfiatalítás és a fiatalság szimbóluma. A Crocus chrysanthust úgy is hívják, hogy „cream beauty” = szépítő krém. A kivonatot a növény gumójából nyerik és a növényi sejtek közti kommunikációt könnyíti meg, ami stimulálja a fibroblasztok aktivitását, melyek a kollagén és elasztin rostokat termelik.


Oryza Sativa Rice: lila rizsnek is nevezik, mert a héja gazdag antociánban, ami a jellegzetes színét adja a növénynek. Ezen kívül tartalmaz aminosavakat, ásványi anyagokat, vitaminokat (B) és revitalizáló hatással rendelkezik. Az antociánok erős antioxidáns hatást fejtenek ki, védik a bőrszövetet.


Maniókából kivont biopolimer: egy új technológiával kreált polimer, ami 3D-s hálót formál, megerősítve és szétterítve a bőr felszínén egy rugalmas filmréteget. Ez a stabil biopolimer azonnali lifting-hatást ér el a bőrön, bőr felszíne bársonyosan simává válik hatására.


Light scattering system: innovatív technológia „dupla párna” hatással. Két különböző méretű poranyagból (4 és 20 mikron) tevődik össze, ami különleges fénytörő hatást garantál. A bőrt homogénné teszi és optikailag csökkenti annak hibáit.


Hialuron sav: a hialuron sav a bőr egyik nélkülözhetetlen összetevője. Hiányában a bőr képtelen a vizet megtartani, aminek következtében ráncok alakulnak ki. A kor előre haladtával a koncentrációja a bőrszövetekben csökken. A hialuron sav képes nagyon sok vizet megtartani, ezért ilyen erős a hidratáló hatása. A kisebb ráncokat feltölti, bársonyos érzetet kölcsönöz a bőrnek.


Béta-glukán: A béta-glukán egy poliszaharid, amit élesztőből állítanak elő. Erősen hidratál, stimulálja a fibroblasztokat és sebgyógyító hatással rendelkezik. Kiváló regeneráló és ránctalanító, megvédi az UV sugarak káros oxidatív hatásaitól a bőrt. Sebgyógyító hatása miatt különösen ajánlott érzékeny bőrökre is.

                  


www.vagheggi.hu oldalon a regisztráció utàn a vendégkódommal àllandó 10% kedvezményben részesülsz minden termék àràból!

Az email cîmet egyszer vissza kell igazolni!

Vendégkód: 73691425