Atypical férfi kezelês

Férfiaknak készült, azonban nők számára is kitűnő választás lehet.

A Vagheggi mindig próbál kilépni a sémákból, hogy az előítéletek nélküli szépség, mindenki egyénisége előtérbe kerülhessen. Így született meg az Atypical, ami nem feltétlenül sorolható be egy konkrét fogyasztói kategóriába, bár férfiaknak készült, de nők számára is kitűnő választás lehet.

Elképesztő újdonság, innovatív kozmetológiai technológia, maximálisan szem előtt tartva a Vagheggi szemléleteit, mindezt speciális, kenderrostból készült újrahasznosított papír csomagolásban.

Az erősebbik nem számára is fontos és sokszor elvárás az ápolt, vonzó külső. De csak akkor lehetnek Ők is magabiztosak, sikeresek, legyen szó karrierről vagy magánéletről, ha jól érzik magukat a bőrükben. A férfiak egyre jobban odafigyelnek a szépségápolásra. Egyre többen használnak kozmetikumokat és járnak kozmetikába.

Bőrük 24%-al vastagabb, mint a nőké és átlagosan 20%-al több faggyút termel, mely hatására pattanások, miteszerek alakulhatnak ki az arcon és a testen egyaránt. Sokan a kopaszodás, mások a nemkívánatos szőrszálak ellen harcolnak, de egyre többen vetnek be valamilyen fegyvert a ráncok ellen is.

A rendszeres borotválkozás peelingként hat arcbőrükre, melynek következtében egy idő után dehidratálttá, érzékennyé válik, de a mindennapi rohanás, a stressz, a sok utazás, a kevés alvás, a rendszertelen és vitaminszegény táplálkozás is egyre nehezebbé teszik a testi-lelki egyensúly megtartását.

Az Atypical új technológiai megközelítést képvisel minden bőrtípus számára, a mai életstílusnak megfelelően, újradefiniálja a férfi bőr szükségleteit, hatékony és egyszerű szépségápolási rutint biztosít. Nemcsak a mai modern életvitelhez igazodik, de a megváltozott környezet káros hatásai ellen is védelmet nyújt, mint pl.: a szmog, környezetszennyezés, az elektronikai eszközök által kibocsájtott kék fény.

A speciálisan összeállított kezelés energetizálja, frissíti, serkenti a bőr élettani folyamatait, segíti a sejtek megújulását, regenerálódását, lassítja az öregedést, normalizálja a faggyúmirigyek működését, fokozza a vér-, és nyirokkeringést, javítja a bőr oxigén-, és tápanyagellátását.

ÉRTÉKES ÖSSZETEVŐI:

A Kender pozitívan befolyásolja a bőr mikrobiomját, megnyugtatja az irritált bőrt, elősegíti hidratáltságát és növeli rugalmasságát.

A Mohawk Like egy olyan összetevő, ami megfelel az új szépségtrendeknek, választ ad a különböző emberek, különböző bőrtípusainak ápolására, hozzájárul a biodinamikus bőrszerkezet felépítéséhez és ellenáll az öregedésnek,.

A különleges Theobroma kakaó kivonat stimulálja a kollagén és elasztin termelődését, növeli a bőr rugalmasságát és csökkenti a kék fény által okozott károsodást.

Az Energetizált tengervíz felfogja és semlegesíti a szennyeződéseket, amik 20%-kal gyorsabban öregítik a bőrt, károsítják a kollagén és elasztin rostokat, tönkreteszik a keratint, irritációt, bőrszárazságot és foltokat okoznak.

TERMÉKCSALÁD TAGJAI:

TATOO CARE – Testápoló emulzió SPF30

Kendermag kivonatban gazdag revitalizáló, hidratáló, védő testápoló. Visszaadja a tartós smink- és testtetoválás színének élénkségét és védi az UV sugarakkal szemben.

LEMOSÓ RADÍR ZSELÉ

Reggel és este alkalmazható alapos és kíméletes tisztító zselé a különböző szennyeződések, városi szmog ellen.

2:1 HIDRATÁLÓ ÉS BOROTVÁLKOZÁS UTÁNI SZÉRUM

Nyugtatja, kisimítja, hidratálja borotválkozás után a bőrt és védelmet biztosít egész nap a városi légszennyezettség, illetve a kék fény okozta elektroszmog ellen.

FÁRADTSÁG ELLENI SZEM MASZK

Megszünteti a fáradtság jeleit, a szem alatti táskákat és szemkörnyéki ráncokat.

REGENERÁLÓ ARCKRÉM

24 órás hidratáló krém, mely megvédi a bőrt és eltünteti a fáradtság jeleit, minimalizálja a pórusokat, kisimítja a ráncokat. Reggel és este használható termék.
www.vagheggi.hu oldalon a regisztráció utàn a vendégkódommal àllandó 10% kedvezményben részesülsz mjnden termék àràból!

Az email cîmet egyszer vissza kell igazolni!

Vendégkód: 73691425